Обговорили аспекти реєстрації переселенців та надання компенсацій

Про механізм допомоги внутрішньо переміщеним особам та компенсацію витрат за тимчасове розміщення переселенців йшлося вчора, 07.04.2022 року, на інформаційній сесії обласної військової адміністрації та Закарпатського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». Участь в онлайн-заході прийняли й представники міської ради.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА ТА ГРОМАДИ! СВОЄЧАСНО СПЛАЧУЙТЕ ЗА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ!

Виявляйте соціальну свідомість - своєчасно сплачуйте за комунальні послуги! З початком російського вторгнення на Україну вся увага громадян зосереджена на думках про виживання і боротьбі з окупантами, зокрема, і на допомозі захисникам та армії.

До уваги - скасовано податки та збори на розмитнення транспортних засобів

5 квітня 2022 р. Президент підписав Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період воєнного стану" від 24.03.2022 р. № 2142-ІХ (далі - Закон № 2142-ІХ). В цей же день Закон № 2142-ІХ був опублікований в "Голосі України" та набув чинності Закон, відповідно до якого в Україні скасовано податки та збори на розмитнення транспортних засобів.  

Ми разом - ми одна країна! І разом - до ПЕРЕМОГИ!

Війна змінила життя пересічних мешканців з кожного куточка України, зокрема і нашої громади. Люди єдині, як ніколи! Ситуація така, що долучитись хоче кожен. Про те, як вдається забезпечувати життєдіяльність в Іршаві та селах громади в умовах воєнного стану розповідає Іршавський міський голова Віктор Симканинець. 

Україна є і буде!

Світ нарешті побачив справжнє обличчя росії - недокраїни, яка крім руйнувань, смерті та злиднів нічого людству вже не дає. Україна це бачила усі 8 років війни. Говорила про небезпеку де тільки можливо. Однак, у відповідь лунали заспокійливі запевняння, що «вату» краще не тривожити і все обійдеться. Цього не трапилось - ми зараз вповні на собі відчуваємо усю нелюдську сутність того мороку, який населяє величезні пустища Півночі. Там нема людей - це істоти, колективний путін, якому потрібна тільки смерть і насильство, щоб насититись.