Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація відділу управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та приватизації Іршавської міської ради про пророблену роботу за січень - лютий 2023р.

Дата: 14.03.2023 09:51
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

Основна діяльність Відділу за звітний період спрямовувалася на вжиття заходів щодо ефективного управління комунальним майном Іршавської міської ради та своєчасного надходження до бюджету громади платежів від оренди комунального майна міської ради.

За січень-лютий 2023року проведено 3 засідання комісії з оренди комунального майна Іршавської міської ради Закарпатської області (голова комісії - І.П. Васильцюн) де розглянуто 4 питання, які в подальшому стали підставою для розроблення відповідних проєктів рішень виконавчого комітету міської ради.

Взято участь у 3 засіданнях постійної комісії міської ради з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, благоустрою, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації (голова комісії – Веждел А.А.) де розглянуто 17 питань.

Проведено засідання комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Іршавської міської ради відумерлої спадщини та безхазяйного майна (голова комісії-Матіко І.І.).

Відбулося 2 засідання комісії з вивчення стану матеріально-технічного забезпечення комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради (голова комісії – Васильцюн І.П.).

У лютому 2023 року, за результатами проведення електронного аукціону укладено та оприлюднено в електронній торговій системі договір оренди комунального майна. Один договір оренди комунального майна припинено у зв’язку із закінченням терміну дії договору.

Протягом січня-лютого поточного року Відділом розроблено і внесено на розгляд виконавчого комітету міської ради 6 проєктів рішень.

Щомісячно здійснюється нарахування орендної плати відповідно до укладених договорів оренди та проводиться детальний аналіз надходжень за користування комунальним майном у відповідності до встановлених термінів.

Надходження до місцевого бюджету від платежів за оренду комунального майна за січень-лютий 2023 року склали 442 048,88 грн.

Постійно вживаються заходи щодо проведення актів звірки по сплаті орендної плати. Позачергово готуються акти звірки у разі виникнення в орендаря простроченої дебіторської заборгованості або у випадку закінчення терміну дії договору оренди.

Не менш важливим питанням у системі повноважень Відділу є розгляд звернень громадян, заяв, упорядкування правоустановчих документів на об’єкти комунальної власності міської ради, ведення квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради та обліку осіб, які потребують житла для тимчасового проживання.

За звітній період розглянуто 19 заяв і листів фізичних та юридичних осіб.

Відділ продовжує працювати над виконанням завдань, визначених положенням про Відділ та доручень керівництва міської ради.

                 

Начальник відділу                                              Віта ЧОРНОЛИЧАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь