Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Проведено робочу зустріч та обговорено податкові питання

Дата: 09.03.2023 20:09
Кількість переглядів: 294

Днями, міський голова Віктор Симканинець провів робочу зустріч з начальником Іршавської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області  Романом Жибаком  за участі керівників структурних підрозділів міської ради та депутатів. Було обговорено підсумки виконання бюджету за 2022 рік, об‘єктивність та обґрунтованість запланованих показників доходів на 2023 рік, використання електронних сервісів, новації податкового законодавства (особливості нарахування мінімального податкового зобов‘язання), резерви наповнення бюджету.

Також не оминули питання декларування, погашення податкового боргу громадянами, правильність заповнення платіжних документів для сплати податків з метою уникнення виникнення нез’ясованих платежів.

На зустрічі було також обговорено питання щодо пошуків нових резервів наповнення бюджету, необхідність своєчасності сплати майнових податків мешканцями громади, методи скорочення податкового боргу, використання єдиного рахунку для сплати податків та ЄСВ, застосування «касових апаратів», розширення кола платників, що сплачують ПДФО.

Крім того, керівник податкової інспекції повідомив, що фахівці Державної податкової служби України стараються оперативно реагувати на звернення платників податків. Зокрема, використовуються різні формати взаємодії – гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації, робочі зустрічі, тренінги тощо. Один з таких форматів співпраці податкової з бізнесом – комунікаційна податкова платформа. Взаємодіяти з комунікаційною податковою платформою при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області можна за допомогою електронної скриньки zak.ikc@tax.gov.ua.

За результатами зустрічі було прийнято відповідні рішення та досягнуто домовленості.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь