Діяльність служби у справах дітей у сфері пріоритетності права дитини на сімейне виховання

Сьогодні  в державі відпрацьована і діє налагоджена система щодо захисту прав та законних інтересів дітей, яка регламентована чинним законодавством України. Основним міжнародним документом, щодо захисту прав дітей в системі міжнародної спільноти є Конвенція ООН про права дитини (1989), яка має обов’язкову силу для держав, які її ратифікували. Першим законом незалежної України була ратифікація цієї Конвенції 1991році. Зазначена Конвенція передбачає в т.ч. створення спеціальних органів, які забезпечують її впровадження та захист прав дітей. 

Звіт про пророблену роботу за жовтень старости Загатянського старостинського округу Цільо Р.М.

Керуючись Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Положенням про старосту села та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок його діяльності та взаємовідносинами із Іршавською територіальною громадою звітую про роботу старости за жовтень 2022 року.

Просимо долучитись до голосування за проєкти громадських ініціатив!

 Ще 1 листопада 2022 року Іршавська міська рада розпочала процес голосування за проєкти, які надійшли для участі в конкурсі «Громадський бюджет – 2022». (https://irshavaotg.gov.ua/gromadskij-bjudzhet-09-22-14-22-09-2020/)  Протягом тридцяти календарних днів мешканці Іршавської громади мають можливість підтримати проєкти громадських ініціатив, які, на їхню думку, є найнеобхіднішими для громади.

Звіт про роботу Центру надання адмінпослуг міської ради за жовтень

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Іршавської міської ради є структурним підрозділом Іршавської міської ради, в якому надаються адміністративні послуги згідно з переліком, визначеним відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги».

Іршавська міська рада підписала Меморандум про співпрацю з БФ «Центр громадських ініціатив»

Іршавська міська рада та благодійний фонд «Центр громадських ініціатив», 7 листопада 2022 року, підписали Меморандум про співпрацю і партнерство. Підписання документу відбулося у міській раді під час зустрічі міського голови Віктора Симканинця з представником фонду, менеджером із організаційного розвитку БФ «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин)  Елеонорою Вишняк.