Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Стартувала підготовка та проведення змагань у проєкті "Пліч-о-пліч" Шкільні ліги Закарпаття

Дата: 01.02.2024 12:36
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

У сезоні 2023/2024 учні змагатимуться у пʼяти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг. Попередньо команди повинні були зареєструватися до першого лютого 2024 року. Відомо, що станом на 18 січня від Закарпаття вже було зареєстровано 1103 команди. Найбільшу зацікавленість закарпатські школярі виявили до - волейболу та футзалу.

Іршавська громада також активно стартувала. Варто зазначити, шкільний етап змагань зі спортивного орієнтування в межах проєкту «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги на Закарпатті першим провів Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст. За звання найкращих боролися близько 30 учнів.

Сьогодні, у Іршавській громаді серйозно налаштовані попрацювати мізками. Тут проводять змагання серед учнів, хто уміло може орудувати шахматами, мислити стратегічно, прораховувати декілька ходів уперед та має математичне й критичне мислення. Відкрив змагання із вступним словом Іршавський міський голова Віктор Симканинець, побажав кмітливим хлопцям та дівчатам вдалих стартів та великих перемог. З вітаннями до учасників змагань звернулися також начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Єлизавета Яцканич, директор МЦПО Юрій Буряс та головний знавець шашок та шахмат у нашій громаді - Анатолій Вайда, який безпосередньо стежить за правильністю та точністю проведення змагань.

З нетерпінням очікуватимемо на результати!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь