Про роботу відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради за  період з січня по жовтень 2022р.

У звітний період відділом соціального захисту населення Іршавської міської ради надано 3243 адміністративні послуги у сфері соціального захисту населення Іршавської міської територіальної громади щодо набуття статусу внутрішньо переміщеної особи. У відділі зареєстровано 2291 справа щодо надання внутрішньо переміщеним особам державної грошової допомоги для покриття витрат на проживання.

Іршавська зразкова студія сучасного танцю "Be Free" гідно представила Україну в Чехії та знову здобула ряд нагород

В цей не простий час, зразковій студії сучасного танцю "Be Free" (керівник - хореограф Звенислава Чорнак), яка діє на Іршавщині, випала велика честь та звичайно відповідальність представляти нашу Україну в Чехії - м. Прага, на двох мистецьких подіях  одночасно.

«Готуймося!»: Продовжуємо підготовку до викликів опалювального сезону

Опалювальний сезон в Україні розпочався в надскладних умовах. Тому цієї зими маємо бути готовими до усіх викликів. Раніше Мінрегіон надав рекомендації з підготовки квартир та будинків до зимового періоду.  Сьогодні пропонує прості поради, які допоможуть зберегти тепло в оселях та зменшити витрати на опалення.

Виконано роботи по експлуатаційному утриманню дороги в с.Брід та с.Загаття

Минулого тижня було завершено ямкові ремонти дороги загального користування місцевого значення Завидово-Загаття-Іршава у с.Брід та с.Загаття. Це стало можливим завдяки здійснення  співфінансування з Іршавського міського бюджету замовнику ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області»  на зазначені роботи у межах територіальної громади. Роботи виконувались працівниками компанії ТОВ «ПБС». З бюджету громади було виділено ДП «Службі місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» близько 1 млн. 500 тис. грн.  Поточні ремонти проводились на найбільш пошкоджених ділянках дороги.  Така необхідність є критичною майже всюди в громаді, але в міру можливостей такі роботи проводитимуться поступово і надалі.

Звіт про роботу відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Іршавської міської ради

Відділом юридичного забезпечення та кадрової роботи міської ради постійно здійснюється робота пов’язана з організацією претензійної і позовної роботи, представлення у встановленому законодавством порядку інтереси міської ради та її виконавчого комітету в судах, інших органах під час розгляду правових питань, своєчасне вжиттю заходів на ухвали суду, рішення чи постанови.

Про вжиття заходів, які дозволять скоротити споживання електричної енергії

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля від 28 жовтня 2022 року № 28200/3/1-22 до листа Міністерства енергетики України від 19.10.1011 № КМ/1.2-4.6-15666 щодо забезпечення виконання плану заходів економного використання електроенергії населенням в період воєнного стану, просимо вжити ряд заходів, які дозволять скоротити споживання електричної енергії, що в свою чергу сприятиме зменшенню тривалості та кількості планових відключень електроенергії, зокрема: