Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Декілька закладів освіти в Іршавській громаді перейшли на дистанційне навчання через ГРВІ

Дата: 02.02.2024 15:14
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської ТГ. За участі голови комісії Віктора Симканинця, заступника голови Івана Васильцюна, секретаря та членів зазначеної комісії було розглянуто інформацію щодо рівня захворюваності на гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ) в Іршавській громаді.

Відтак, за останній тиждень, за словами доповідаючої - директора Іршавської філії ДУ «Закарпатський обласний центр контролю та профілактики хвороб  МОЗ України» Алли Гринюк, ситуація погіршилася і до лікарів звернулося 261 чоловік, з них 155 дітей до 17 років. При цьому було наголошено, що захворюваність тримається на високому рівні, тому краще розірвати ланцюг передачі респіраторної інфекції. Враховуючи, що  тенденція до збільшення захворюваності спостерігається саме серед дітей, було проаналізовано рівень кількісті відсутніх у закладах освіти громади.

За результатами засідання комісії було вирішено ВВЕСТИ КАРАНТИН з 05.02.2024 року по 18.02.2024 року та перевести на дистанційну форму навчання заклади загальної середньої освіти Іршавського ліцею № 1 Іршавської міської ради Закарпатської області та Брідський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Іршавської міської ради Закарпатської області.

Ввести з 05.02.2024 року по 18.02.2024 року карантин в закладах дошкільної освіти Іршавської територіальної громади.

Продовжити роботу всім іншим закладам загальної середньої освіти Іршавської ТГ, за умов дотримання епідемічних вимог (засоби захисту, дезінфекції, термометрії, тощо), керівникам  закладів освіти проводити щоденний моніторинг кількості захворюваності у закладах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь