Хустщина зібрала на відзначення 85 річниці проголошення незалежності Карпатської України

Сьогодні, 15 березня, на місці меморіального комплексу «Красне Поле» поблизу Хуста, з нагоди відзначення доленосних подій, що відбулись 85 років тому, відбувся традиційний мітинг-реквієм.  Недовгий період існування Карпатської України став однією з найяскравіших сторінок багатовікової боротьби за встановлення української державності.  Вшанувати захисників славетної Карпатської України, подвиг яких вічно житиме в наших серцях, та віддати шану своєму землякові - Августину Волошину, що став видатною особистість української еліти вищого класу, якому випало жити і творити у надзвичайно складний переломний період минулого століття, прийшли керівництво краю та району, органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій, духовенства та молодь. 

Комунальники КП "Тепло-Місто" приймали вітання з нагоди професійного свята

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення — професійне свято, відзначається щорічно у третю неділю березня. Слова подяки за нелегку, але таку важливу працю, на святковому зібранні комунальникам КП «Тепло-Місто» висловили міський голова Віктор Симканинець та начальник КП - Андрій Брич.

У Іршавському МЦПО з початку календарного року пройшов ряд різних подій та заходів

Напередодні Різдва інформаційне видання Zaholovok.com.ua (м. Ужгород) провів конкурс на кращу різдвяну листівку. Цього року на конкурс «Різдвяна листівка з Ужгорода» було надіслано понад 100 робіт здобувачів освіти Закарпаття. Переможці конкурсу визначались за кількісті вподобайок у соцмережах (результати були опубліковані в коментарях під кожною роботою). Вихованка народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» МЦПО (керівник Любов Микита) Анастасія Боднар також взяла участь у конкурсі та стала його переможцем.