Висловлюємо співчуття

Сьогодні обірвалось життя талановитого музиканта, вірного друга, чудової людини Сідора Юрія Юрійовича.

У центрі міста збільшено кількість місць для стоянки автомобілів

Вчора проведено асфальтування площадки для паркування автомобілів біля районного будинку культури та  під’їзної дороги до кінотеатру та міського парку. У зв’язку з великою завантаженістю автотранспорту на цій парковці роботи розпочалися з обіду і закінчились пізно вночі. Попередньо по всьому периметру було встановлено бордюри, вирівняно основу, після чого за допомогою асфальтоукладальника прокладено асфальтобетон та ущільнено катком.

Іршава знову на висоті, чергова перемога «Бужори»

Вчора футболісти Іршавської «Бужори» (тренер Іван Білак, президент Василь Лазорик) у 8 турі чемпіонату області, у справжній чоловічій боротьбі перемогли на виїзді футбольний клуб «Поляна» зі Свалявщини з рахунком 2:1. Відзначилися за нашу команду Назар Бобик та Петро Кляп. Хочеться відмітити, що це вже четверта поспіль перемога іршавчан. Наразі ФК «Бужора» з 17 очками займає другу турнірну позицію поступаючись лідеру  лише одним очком.

90-літній ювілей відзначила іршавчанка Поліна Василівна Кула

Цими днями свій прекрасний 90-літній ювілей відзначила чудова людина, Кула Поліна Василівна. Привітати ювілярку прийшли рідні, друзі та колишні колеги. У невимушеній обстановці вони щиро вітали ювілярку та ділилися спогадами. Привітали також Поліну Василівну священик греко-католицького Храму Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці о. Іван та депутат Іршавської міської ради Олександр Станко. З нагоди славного ювілею з квітами, теплими словами вдячності та подарунком до іменинниці завітав і міський голова Степан Бобик. У своєму вітанні він висловив слова вдячності жінці за невтомну працю та громадянську позицію протягом усього життя, побажав міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, підтримки і уваги близьких людей. Також він вручив ювілярці грамоту Іршавської міської ради.

З Днем захисника України!

Це свято увібрало в себе багаті й славні традиції предків, уособлює мужність і хоробрість оборонців та визволителів нашої рідної землі на всіх етапах її історії. Сьогодні щиро вітаємо всіх ветеранів та тих, хто стоїть на захисті нашої свободи та незалежності. Від усієї душі бажаємо Вам доброго здоров’я, нехай життя буде наповнене приємними і позитивними емоціями, і в ньому ніколи не знаходилося часу горю і війні, а Пресвята Богородиця хай покриває Вас своїм омофором від усякого лиха.

В Іршаві відзначили День захисника України

14 жовтня – важлива дата, вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України. Сьогодні, напередодні свята, в Іршаві відбулися урочисті заходи та покладання квітів.  Представники керівництва району та міста поклали корзини квітів до Пам’ятного знаку борцям за свободу та незалежність України, Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО, ветерани АТО – до пам’ятної стели загиблим іршавчанам в антитерористичній операції, представники спілки ветеранів – до пам’ятника воїнам визволителям та керівники районної ветеранської організації воїнів-афганців – до пам’ятника воїнам, які загинули в Афганістані. Також присутні вшанували пам’ять тих, хто поклав своє життя за свободу та незалежність України, хвилиною мовчання. На завершення священик греко-католицького храму  Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці відслужив панахиду за душі загиблих захисників України.

Вихованці шахово-шашкового клубу "Вікторія" підтвердили чемпіонське звання!

Чемпіонат з шашок-64 (класична програма) – надзвичайно важливий турнір, адже на ньому відбираються спортсмени в збірну області для участі в чемпіонаті України наступного року. Юні спортсмени, знаючи це, дуже хвилюються перед змаганнями і під час самого спортивного дійства. Навіть найдосвідченіші теж не впорались з хвилюванням і втратили очки там, де мали “гарантовано” вигравати.