У цей непростий час комунальне підприємство по водопостачанню Іршавської міської ради не припиняє безперебійно надавати послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Наше підприємство має безперервний виробничий технологічний процес. На сьогодні усі підрозділи працюють у штатному режимі. У нинішній ситуації ми не можемо допустити ніяких збоїв. Але на забезпечення усіх процесів - знезараження питної води хлором, очищення стоків, ремонту мереж та обслуговування обладнання, потрібні кошти, єдиним джерелом яких є платежі населення за комунальні послуги.

            З метою забезпечення безперебійного водопостачання та водовідведення ми закликаємо жителів м.Іршави та с.Ільниця знайти фінансову можливість та погасити борги за отримані послуги з водопостачання та водовідведення, а також в подальшому сплачувати поточні нарахування в повному обсязі. На сьогоднішній день рівень оплати за надані послуги суттєво зменшився.

           Підприємство не має змоги платити за використану електроенергію, сплачувати податки, платити заробітну плату працівникам, оплачувати придбання реагентів з знезараження питної води, придбання паливо-мастильних матеріалів. Постарайтеся провести максимум оплати, оскільки, якщо Ви не платите місяць, то на другий місяць заборгованість зросте і вона просто буде тільки примножуватись.

           Для того, щоб оплатити послуги, Ви можете зробити це дистанційно через Приват 24 або Ощад 24 !!! Якщо ви не можете оплатити дистанційно, передзвоніть на телефони підприємства – стаціонарний 2-19-69, мобільний 0678062505 (Київстар), наші працівники прийдуть до Вас додому (пред’явивши службове посвідчення), візьмуть гроші,  проведуть оплату в банківській установі і повернуть Вам квитанції про оплату. 
        Закликаємо Вас у цій нелегкій ситуації бути відповідальними, адже від Вашого платежу залежить безперебійне водопостачання !

Дякуємо за порозуміння.

Слава Україні!  Героям Слава!!!

Адміністрація КП по водопостачанню Іршавської міської ради.