ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики запустили програму грошової допомоги вразливим сім’ям з дітьми

ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки. Додаткові виплати мають посилити державні програми, започатковані Урядом України.

єДокумент - запускаємо новий тимчасовий документ на період воєнного часу

Війна прийшла в наш дім зненацька. Багато українців мусили евакуюватися у більш безпечні регіони України, проте не всі взяли з собою необхідні документи. З міркувань безпеки держреєстри було відключено, відповідно цифровий паспорт чи водійське посвідчення в Дії не завжди під рукою.

627 ВАКАНТНИХ ПОСАД ПРОПОНУЮТЬ ШУКАЧАМ РОБОТИ ПРАЦЕДАВЦІ ОБЛАСТІ

В умовах дії воєнного стану організації, держустанови та підприємства Закарпаття продовжують працювати та надавати послуги. Для безперебійної роботи та якісного функціонування підприємства проводять набір працівників, звертаючись за допомогою до обласної служби зайнятості. Так, за період з 24 лютого по 12 березня 2022 року роботодавці області подали до служби зайнятості 120 вакансій. Найбільше зараз потребують швачок – 46 вакансій, кухарів – 42 вакансії, в’язальників схемних джгутів, кабелів і шнурів – 38 вакансій, водіїв автотранспортних засобів – 25 вакансій.

Мільйон продуктових наборів: українські виробники та відповідальний бізнес – опора Уряду для захисту людей

За ініціативою Марини Лазебної, Міністра соціальної політики України, та за сприяння Мінагрополітики українські виробники харчових продуктів та український бізнес забезпечать 1 мільйон продуктових наборів для людей з вразливих категорій.