Розділяємо біль втрати... Владислав Швець назавжди в строю!

Кожна трагічна звістка з фронту з новою силою боляче відгукується у наших серцях… Під час виконання бойового завдання у російсько-українській війні загинув колишній комерційний директор ТОВ АТП-12143 тоді ще Іршавського району - Владислав Віталійович Швець. Багато хто знали його тут у громаді та пам'ятають... Голова Закарпатського громадського штабу дитячої військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура» Владислав Віталійович, а для побратимів - «Патрон», отримав 3 січня несумісні з життям бойові поранення під Бахмутом. 

Звіт про пророблену роботу за грудень ІМЦПО та його керівника - Ю.Буряса

Протягом грудня місяця в Іршавському міському Центрі позашкільної освіти пройшла низка заходів. Зокрема засідання методичного об’єднання керівників гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Пошук" за участі методиста, голови та членів методичного об’єднання, адміністрації закладу, керівників гуртків тощо.

У новий рік без розважальних заходів, але з надією на Перемогу

У зв’язку з російською агресією та обстрілами енергетичної інфраструктури ворогом, цьогорічні новорічні святкування у багатьох містах України відкладаються до кращих часів. Іршава не стала винятком. Ініціативу міського голови Віктора Симканинця підтримали депутати міської ради та громадськість, які також вважають недоречним встановлення центральної ялинки на площі міста та встановлення ілюмінацій з етичних міркувань. Адже наразі у нас всіх, українців, важкий час… Ми не відчуваєм звичайної радості та безтурботності, у нас нема піднесеного настрою, але є віра! Яка в рази сильніша, ніж будь-коли, бо ми боремося за світле майбутнє, за правду, за можливість жити вільно.

Сім’ї та родини військовослужбовців громади отримали продуктові набори

Сім’ям та родинам військовослужбовців громади роздали продуктові набори. У складний воєнний час особливої уваги і підтримки потребують родини військовослужбовців, які захищають нас від окупантів. Міський голова Віктор Симканинець ініціював таке як подяку до новорічно-різдвяних свят.