Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація відділу управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та приватизації Іршавської міської ради про пророблену роботу за червень 2024 року

Дата: 25.07.2024 13:48
Кількість переглядів: 150

       Фото без опису           Відділ управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та приватизації Іршавської міської ради (далі - Відділ) спрямовує свою діяльність у напрямку ідентифікації, інвентаризації та оформлення права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна комунальної власності Іршавської міської ради, а також надання майна в оренду.

Працівниками Відділу взято участь у засіданні постійної комісії міської ради з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, благоустрою, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації (голова комісії – Веждел А.А.), на розгляд якої було винесено 9 питань.

За червень 2024 року комісією з оренди комунального майна Іршавської міської ради Закарпатської області (голова комісії - Васильцюн І.П.) проведено 1 засідання, де розглянуто 1 питання, що в подальшому стало підставою для розроблення відповідного проєкту рішення виконавчого комітету міської ради.

На протязі звітного періоду Відділом розроблено та винесено на розгляд виконавчого комітету міської ради 3 проєкти рішень.

Видано 5 посвідчень громадянина (громадянки), який/яка проживає, працює (навчається) на території гірського населеного пункту.

За результатами проведення електронного аукціону укладено 1 договір оренди комунального майна.

Постійно проводиться та вдосконалюється робота з ведення квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради та обліку осіб, які потребують тимчасового проживання.

Надавалася інформація на запити Хустської районної державної адміністрації з питань, що належать до компетенції Відділу.

Щотижнево здійснюється інформування відділу соціального захисту населення міської ради щодо моніторингу актуального стану справ із забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб на території Іршавської міської територіальної громади.

Щоквартально надається інформація до Закарпатської обласної військової адміністрації та Хустської районної державної адміністрації:

  • щодо кількості осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових

дій, учасників війни та осіб деяких категорій згідно із Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які перебувають на квартирному обліку;

- щодо створення місцевих житлових програм;

- щодо потреб забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та наявне у комунальній власності громади житло, яке може бути виділене у тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

Працівниками відділу проводиться перевірка виконання орендарями комунального майна умов договорів оренди та у разі виявлення порушень вживаються заходи для їх усунення. З метою запобігання та недопущення порушення обов’язків, взятих на себе Орендарями при укладенні договорів оренди комунального майна, Відділом підготовлено і направлено 6 листів.

Відділом здійснюється розгляд звернень громадян, заяв та вживаються заходи щодо упорядкування правоустановчих документів на обєкти комунальної власності міської ради. Так, за звітний період розглянуто 13 заяв та листів фізичних і юридичних осіб.

Надходження до місцевого бюджету від платежів за оренду об’єктів  комунального майна за червень 2024 року склали 268054,65 грн.

Спільно з балансоутримувачами вживаються заходи щодо виявлення майна, яке може бути передане в оренду чи відчужене на електронному аукціоні, а також опрацьовуються можливості найбільш раціонального використання комунального майна.

 

 

Начальник відділу                                                        Віта ЧОРНОЛИЧАК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь