Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Іршавської міської територіальної громади на 2025 рік

Дата: 19.07.2024 15:05
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Рішенням сесії Іршавської міської ради від 11.07.2024 року № 3459  затверджено нові ставки та пільги зі сплати земельного податку, а саме «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Іршавської міської територіальної громади».  Дане рішення набирає чинність з 01.01.2025 року.

   Відповідно до Податкового кодексу України рішення про встановлення місцевих податків, зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів  приймаються органами місцевого самоврядування до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків і зборів, та про внесення змін до таких рішень.

 У разі якщо до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування місцевих податків і зборів орган місцевого самоврядування не прийняв рішення про встановлення відповідних місцевих податків і зборів, що є обов’язковими згідно з нормами Податкового кодексу України, такі податки і збори справляються виходячи з норм Кодексу із застосуванням ставок, які діяли до 31 грудня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування таких місцевих податків і зборів.

Не змінними залишаються ставки місцевих податків і зборів затверджені рішенням сесії Іршавської міської ради, які діють на території Іршавської міської ради, а саме:

1). Рішення ІІІ пленарного засідання шостої сесії Іршавської  міської ради VIII скликання від 14.07.2021 року № 1029 «Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Іршавської міської територіальної громади »;

2). Рішення ІІІ пленарного засідання шостої сесії Іршавської  міської ради VIII скликання від 14.07.2021 року № 1030 «Про встановлення податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на території Іршавської міської територіальної громади»;

3). Рішення ІІІ пленарного засідання шостої сесії Іршавської  міської ради VIII скликання від 14.07.2021 року № 1032 «Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на території Іршавської міської територіальної громади». Рішення є чинними до прийняття нових рішень.

4). Рішення ІІІ пленарного засідання шостої сесії Іршавської  міської ради VIII скликання від 14.07.2021 року № 1033 «Про встановлення транспортного податку на території Іршавської міської територіальної громади».

   Дана інформація розміщена на офіційному сайті  Іршавської міської ради www.irshavaotg.gov.ua в розділі «Регуляторна політика. Діючі регуляторні акти».

 

 

  

 

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь