Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

80 щасливих літ виповнилося Українцю Володимиру Семеновичу.

Дата: 11.04.2024 18:12
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Ювіляр народився 6 квітня 1944 року в селі Подільський Ялтушків, Барського району, Вінницької області. У 1981 році  Володимир Семенович переїхав до Закарпаття і по сьогоднішній день продовжує співпрацювати з релігійною громадою. Хороша людина – хороша у всьому! - такими словами відзиваються про ювіляра. Саме ця добросовісна, чесна, працьовита людина, яка щиро вболіває за наведення порядку у місті, координує та робить все залежне від нього що стосується благоустрою кладовищ. Зокрема з його ініціативи проведено зачищення та прибирання стихійних смітників а ще багато чого у тих місцях, які є важливими для кожного у кого рідні відійшли у вічність. Всім нам добре відомо, що кладовище – місце останнього земного притулку людини, саме його благоустрій, впорядкованість і доглянутість показує нашу культуру, ставлення до пам’яті рідних і близьких. 

Щоб привітати ювіляра із такою важливою та поважною датою сьогодні було організовано зустріч керівництва громади та представників духовенства Іршавської громади. Хочеться зазначити, що Володимир Семенович присвятив роботі 23 роки, а сьогодні був відзначений Подякою Іршавської міської ради за багаторічну сумлінну та віддану працю, яку віддав на благо громади, підтримку духовних і культурних традицій, за яскравий приклад людяності й порядності, ініціативності та за активну громадську позицію.

Шановний Володимире Семеновичу! Ще раз щиро вітаємо. Хочемо висловити Вам слова щирої вдячності і глибокої поваги. Ми захоплюємося Вашим життєлюбством та тим, з якою теплотою і любов’ю ви ставитеся до своєї роботи. Бажаємо Вам міцного здоров'я і радісного довголіття.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь