Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбувся звіт проєкту "Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни"

Дата: 14.02.2024 16:03
Кількість переглядів: 147

Фото без описуВ актовій залі МЦПО зібралися запрошені заступник Іршавського міського голови Іван Васильцюн, спеціалісти Іршавської міської ради, представники та представниці місцевої поліції, закладів освіти, у тому числі активні учні та учениці, члени та членкині Молодіжна рада Іршави громадськість та преса.

Віра Глушко та Іван Терпай розповіли про пророблену за період реалізації проєктів роботу, відзначили найактивніших, ще й попрацювали над картою проблем 🔥

Онлайн до звіту долучилися Анна Попова з УЖФ, керівниця проєкту "Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни", та Мар'яна Колодій, голова Секретаріату Коаліції 1325-Закарпаття, радниця голови Закарпатської ОВА з гендерних питань.

Щире спасибі усім за допомогу у реалізації наших важливих для громади Іршавська міська рада проєктів, що стосуються вирішення безпекових питань.

Попереду - змістовий та фінансовий звіти, а далі - нові проєкти 💪

Проєкт реалізовується ГО «Іршавські Промені» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь