Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Заробітну плату від 10 до 33 тис грн пропонує Закарпатська філія «Газмережі»

Дата: 09.02.2024 09:48
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

Сьогодні підприємство має 119 вакансій по всій області 

Від вантажника — до начальника служби охорони праці, — Закарпатська філія «Газмережі» оприлюднила список актуальних вакансій. Серед робітничих професій, як розповіла т.в.о. начальника відділу кадрів Галина Щубелко, затребуваними є вантажник, водій, контролер, електрогазозварник, слюсар з аварійно-відбудовних робіт, машиніст екскаватора, майстер служби експлуатації, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування. Окрім того, підприємство пропонує вакансії адміністративного напрямку: фахівця з інформаційних технологій, фахівця Центру обслуговування клієнтів, провідного адміністратора системи відділу IT-інфраструктури, провідного інженера відділу геоінформаційних систем, начальника служби охорони праці.

Підприємство належить до категорії «критична інфраструктура», а це значить, що керівництво особливо відповідально ставиться як до підбору кадрів, так і забезпечення стабільної зарплатні та соціальних гарантій своїм працівникам. Після працевлаштування військовозобов’язані працівники бронюються за підприємством.

Галина Витяганець працює у газовій сфері уже 41 рік. Прийшла на підприємство, закінчивши технікум у Львові. Вона — одна з тих, що приймає дзвінки, коли споживачі набирають екстрений номер 104.

«Я дуже люблю свою роботу і вбачаю у ній місію — допомагати людям. Приймаючи дзвінки, дуже важливо чітко й швидко спрацювати, адже інколи зволікання можуть дуже дорого обійтися. Тому професіоналізм та відповідальність — понад усе. А ще у нас — прекрасний колектив.  Тож за 41 рік я жодного разу не мала бажання змінити місце роботи», — поділилася диспетчер аварійно-диспетчерської служби Галина Витяганець.

Сьогодні разом з пані Галиною забезпечують стабільне та надійне газопостачання закарпатцям ще майже 900 колег. Та на підприємстві кажуть, що готові працевлаштувати ще понад сотню фахівців. Роботи вистачить, адже обслуговувати 8,5 тис км газопроводів та газового обладнання, ремонтувати та у разі потреби заміняти їх на нові, обліковувати спожитий газ, повіряти й заміняти лічильники, а також виконувати ряд інших функцій, —  задача відповідальна.

«Запрошуємо у свою команду людей, які мають технічний склад розуму, вміють працювати різними інструментами. Для декотрих вакансій перевагою будуть розвинені комунікативні навички. Гарантуємо офіційне працевлаштування, соціальний пакет, гідні умови праці, стабільну заробітну плату та кар’єрний ріст», — зазначила т.в.о. начальника відділу кадрів Галина Щубелко.

Заробітна плата, за словами Галини Щубелко, залежить від вакансії й може коливатися від 10 тис грн до 33 тис грн, а тому радить звертатися щодо цих та інших питань за номерами 067-240-02-09 та 067-817-85-23. 

 

Прес-центр Закарпатської філії ТОВ «Газмережі»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь