Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відділ соціального захисту населення Іршавської міської ради надає інформацію про пророблену роботу

Дата: 22.01.2024 16:16
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

На виконання доручення голови Іршавської міської ради Симканинця В.А. відділ соціального захисту населення Іршавської міської ради надає інформацію про роботу відділу за період з 12.12.2023р. до 22.01.2024р.

У звітний період відділом соціального захисту населення Іршавської міської ради надано 248 адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення Іршавської міської територіальної громади.

 У відділі зареєстровано набуття статусу внутрішньо переміщеної особи - 1 зареєстрованих справ.

Також у звітному періоді робота відділу відображається у статистичній інформації щодо звернень мешканців Іршавської міської об’єднаної територіальної громади про призначення державних соціальних допомог - 125 зареєстровані справи; державних субсидій -13 справ;  державних соціальних пільг - 21 зареєстрованих справ;  допомог на поховання -0 справи;  компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі 17 справ (прийняті, розглянуті та внесені);  оформлення посвідчень про наданий статус - 25 зареєстрованих справ, з них, - посвідчення багатодітної сім'ї- 14 та 11 - посвідчення на осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю, посвідчення інваліда війни -2 ,  посвідчення інвалідів загального захворювання – 3, посвідчення членів сім’ї загиблого – 1 справи. Заяви на  реабілітацію інвалідів - 3 зареєстрованих справ, санаторно-курортне лікування інвалідів -1 справа, забезпечення технічними засобами реабілітації інвалідів – 3 справи.

Розглянуто та підготовлено 23 актів встановлення факту здійснення догляду. Відділом опрацьовано та видано 21 актів перевірки факту проживання заявників на різні види державних допомог, субсидій та пільг.

Окрім цього, кожного дня у телефонному та усному режимі працівниками відділу надаються десятки усних консультацій жителям Іршавської міської територіальної громади з питань соціального захисту.

На належному рівні організовані і заходи з підвищення кваліфікації працівників відділу через участь у семінарах, нарадах з питань змін в чинному законодавстві України у сфері соціального захисту населення, що організовуються департаментом соціального захисту населення Закарпатської обласної військової адміністрації, що підтверджується відповідними сертифікатами про підвищення кваліфікації, які отримали працівники відділу.

Наразі працівники відділу здійснюють заходи з впровадження в практичну діяльність нововведень щодо роботи додаткових програмних блоків в програмі «Соціальна громада» та ЄІСС- Єдина інформаційна система соціальної сфери.

 

В.о. начальника відділу                       Оксана ФЕЛЬЦАН

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь