Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«ПРОМІНЧИКИ НАДІЇ»

Дата: 22.12.2023 17:05
Кількість переглядів: 501

        Фото без опису

    Добігають останні дні грудня. Завершення кожного року – це завжди підбиття підсумків, плани на прийдешній рік та очікування новорічного дива. Починаючи з 2015 року в Іршавській громаді проходить щорічне новорічне свято «Промінчики надії». Акція, організована Іршавським міським головою Віктором Симканинцем та Андрієм Бричем, керівником  ГО «Побажання», ставить за мету порадувати маленьких жителів нашої громади новорічними подарунковими наборами. Кожного року участь приймають різні категорії школярів – переможці учнівських конкурсів, діти з малозабезпечених родин, діти сироти, напівсироти чи позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами.

        22 грудня 2023 року у сесійній залі Іршавської міської ради було гамірно та весело. «Промінчики надії» зібрали для вручення подарунків 132  учнів закладів освіти нашої громади, батьки яких стали на захист нашої Вітчизни. Хлопчики та дівчатка, старшокласники та учні початкової ланки, з Осою, Ільниці, Іршави, Броду…, кожен отримав новорічний подарунок та набір солодких цукерок від організаторів акції. Іршавський міський центр позашкільної освіти (директор Юрій Буряс) організував для присутніх маленький концерт, радували піснею талановиті дівчатка Софійка Ілляш та Карабиньош Євка. Свято вдалося, діти повернулися до своїх домівок, щоб написати своєму батькові про подарунки та подякувати за ще один мирний день на Іршавщині.

     Так. Свято вдалося, але тихий дитячий сум, глибоко захований у маленьких оченятах, нехай стане постійним нагадуванням усім дорослим про те, що можливість святкувати тут забезпечують ті, хто не святкує там…

    І думаю, що  слова титана української національної ідеї, трішки перефразовані, розкажуть потаємні думки кожного учасника акції «Промінчики надії»:

І на оновленій землі

врага не буде, супостата,

а буде син, і буде мати,

і буде тато поруч мій..

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь