Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна

Дата: 06.11.2023 14:12
Кількість переглядів: 173

         Іршавська міська рада Закарпатської області повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна.

Відомості про об’єкти нерухомого майна:

1. Об’єкт нерухомого майна: лінійний об’єкт інженерно - транспортної інфраструктури підвісний пішохідний міст через річку Іршавка в м. Іршава, вулиця Зарічна, б/н – вулиця Мічуріна, б/н (споруда перехідного підвісного моста на річці Синявка, ширина перехідної частини складає 1,2 м, довжина 18 м, конструктивні елементи складаються із залізобетонного перекриття на якому встановлена металева огорожа).

Дата взяття на облік : 02.11.2023 року.

Підстава: Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна від 02.11.2023 року, номер запису про взяття на облік: 20555.

2. Об’єкт нерухомого майна: лінійний об’єкт інженерно - транспортної інфраструктури підвісний пішохідний міст через річку Іршавка в м. Іршава, вулиця Незалежності, б/н – вулиця Юрія Короля, б/н (споруда перехідного навісного моста на річці Іршава, ширина перехідної частини складає 1,2 м, довжина 32,7 м, конструктивні елементи складаються із дерев’яного покриття на якому встановлена металева огорожа, основа залізобетонний моноліт опорної стіни. Опори підвісного мосту встановлені із металевої труби та з’єднані металевим тросом який закріплений металевою конструкцією в бетонних стовпах.

Дата взяття на облік : 02.11.2023 року.

Підстава: Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна від 02.11.2023 року, номер запису про взяття на облік: 20556.

3. Об’єкт нерухомого майна: лінійний об’єкт інженерно - транспортної інфраструктури підвісний пішохідний міст через річку Іршавка в м. Іршава, провулок Партизанський, б/н – вулиця Набережна, б/н (споруда перехідного навісного моста на річці Іршава, ширина перехідної частини складає 1,2 м, довжина 32,7 м, конструктивні елементи складаються із дерев’яного покриття. Встановлена металева огорожа, основа залізобетонний моноліт опорної стіни, опори підвісного мосту встановлені із металевої труби та з’єднані металевим тросом. Трос закріплений металевою конструкцією в бетонних стовпах).

Дата взяття на облік : 02.11.2023 року.

Підстава: Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна від 02.11.2023 року, номер запису про взяття на облік: 20557.

Прохання можливих власників зазначеного майна протягом року з дня взяття на облік звернутися з підтверджуючими правовими документами до Іршавської міської ради Закарпатської області за адресою: м. Іршава, пл. Народна, 2 Хустського району, Закарпатської області.

 

06.11.2023 р.

 

Міський голова                                                   Віктор СИМКАНИНЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь