Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Іршавській територіальній громаді відзначили День Захисників та Захисниць України 2023

Дата: 01.10.2023 09:29
Кількість переглядів: 1181

Фото без опису

З метою вшанування мужності, героїзму Захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві, в останню неділю вересня цього року, наша держава відзначає День Захисників та Захисниць України.

Іршавська громада вшанувала пам'ять Героїв, які загинули за Батьківщину, схиливши голови в хвилину мовчання та здійснивши урочисте покладання квітів й лампадок до пам’ятних місць. Юна, талановита іршавчанка Василина Данилаш, вихованка зразкового музичного-драматичного театру «Пролісок» продекламувала художній твір «Помирати рано». Провів урочистий захід директор Іршавського МЦПО - Юрій Буряс.

Дякуємо кожному Захиснику та Захисниці за те, що сьогодні вони стоять на варті цілісності кордонів нашої держави щодня та бережуть нас вдень та вночі від московитів. Повертайтеся додому з перемогою та неушкоджені! Нехай супроводжує вас всіх сила, вдача та постійно зігріває тепло вдячності українського народу!

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь