Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Спеціалісти Іршавської міської ради взяли участь у семінарі Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» що відбувся у Львові

Дата: 02.08.2023 15:48
Кількість переглядів: 545

Фото без опису     27-28 червня у м. Львові Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» проведено семінар «Стратегічне планування в територіальних громадах: подолання викликів та розробка якісних документів» для громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», де взяли участь і спеціалісти Іршавської міської ради.

Експерти Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини в партнерстві з Департаментом економічної політики Львівської ОВА надали представникам громад-партнерок Львівської, Волинської та Закарпатської областей практичні знання та інструменти щодо розроблення стратегічних документів, а також їх ефективної реалізації.

За участю досвідчених спікерів були обговорені виклики, з якими стикаються громади в процесі стратегічного планування, проблеми вибору інструментів стимулювання місцевого розвитку та залучення фінансових ресурсів з акцентом на конкурентні переваги громади, формування можливостей для зростання власних доходів місцевих бюджетів.

В ході проведеного семінару відбулася дискусійна панель «Стратегічне планування: виклики та можливості» з учасниками заходу.

Анатолій Ткачук, директор з питань науки та розвиток Інституту громадянського суспільства, розказав про значення Програм та Проєктів до Стратегії розвитку громад та їх фінансових аспектів на етапах підготовки та реалізації.

Іван Васильцюн, заступник голови Іршавської міської ради, презентував нашу «Програму сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків Іршавської ТГ». Також на заході заслухали програми представників інших громад: «КНП «Локачинська лікарня» 2021-2023», «План дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста Самбора до 2023 року» та «Патріотичне виховання підростаючого покоління».

Андрій Дуб, Ірина Гринчишин та Вадим Табакерка розповіли про можливості залучення зовнішніх фінансових ресурсів для реалізації проєктів стратегічного розвитку.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь