Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Нацвідбір на Дитяче Євробачення-2023: останній тиждень приймання заявок

Дата: 05.07.2023 14:04
Кількість переглядів: 290

Фото без описуНа Суспільному триває останній тиждень — до неділі, 9 липня включно — приймання заявок на участь у Національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2023. Всі охочі віком від 9 до 14 років можуть подати заявку через форму на сайті junior.eurovision.ua до 9 липня.

Читайте також: Як подати заявку на участь в Нацвідборі на Дитяче Євробачення-2023 | Експлейнер

Представники України на Євробаченні-2023 в Ліверпулі закликали взяти участь у цьогорічному відборі на Дитяче Євробачення. «Велика сцена починається з маленького кроку. Спробуй, тобі все вдасться!», — надихнули TVORCHI

«Наважся мріяти! Подавай заявку на Національний відбір на Дитяче Євробачення», — додає музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тарабарова

До закликів брати участь у відборі на Дитяче Євробачення-2023, яке пройде в Ніцці (Франція), доєдналася й ведуча ютуб-каналу Євробачення Україна Анна Тульєва«Ми чекаємо на твою заявку. Стань частиною великої родини Євробачення!».  

Суспільне Мовлення цьогоріч спростило умови участі в Нацвідборі, щоб зробити його доступнішим для юних виконавців: тепер не обов’язково мати авторську пісню. Цьогорічна заявка складається з двох відеозаписів живого виконання пісень: кавер-версії популярної пісні та рекомендовано авторської пісні за наявності або ж просто двох каверів у різних стилях. У разі проходження до фіналу учасника, який не матиме авторської пісні, Суспільне надасть фіналісту пісню.

Зазначимо, 17 червня Суспільне розпочало приймання заявок на участь у Національному відборі на Дитяче Євробачення-2023. Заявки на участь у відборі приймаються через форму на сайті junior.eurovision.ua по 9 липня включно. Цьогоріч Нацвідбір вперше проходить у співпраці з музичною продюсеркою, якою стала співачка й авторка пісень Світлана Тарабарова.

Нагадаємо, що Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2023 пройде у Франції під гаслом «Герої». Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Минулого року представниця України Злата Дзюнька посіла 9-те місце на Дитячому Євробаченні-2022 в Єревані з піснею «Незламна». Україна бере участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення з 2006 року. Відтоді Україна один раз перемагала (Анастасія Петрик з піснею «Небо» у 2012 році) та двічі посідала друге місце (у 2008 та 2013 роках).

Радіо Промінь — офіційний радіопартнер Дитячого Євробачення.

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2023.

Читайте більше про Євробачення у Facebook і Telegram, а також дивіться наш YouTube.

Джерело: Суспільне Мовлення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь