Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавська громада вийшла у ІІ етап проєкту МОМ «Людський вимір - Інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

Дата: 03.07.2023 14:46
Кількість переглядів: 637

Фото без опису

За результатами конкурсного відбору, Іршавська міська територіальна громада була відібрана до участі у діалогових сесіях в рамках проєкту МОМ «Людський вимір - Інклюзивні дані для стабільності та розвитку». Вони відбудуться найближчим часом. В рамках цього етапу ми візьмемо участь у серії зустрічей, де зможемо обмінятися ідеями та знаннями з іншими учасниками, а також на практиці потренуватися збирати та аналізувати дані. Ці діалогові сесії нададуть платформу для активного обговорення ключових питань, а також створення нових стратегій і планів, які впливатимуть на майбутнє нашої громади.

До діалогових сесій ми будемо залучати різні категорії населення та спільно реалізовувати проєкт, який враховує потреби та пріоритети громадськості. Це дозволить покращити взаємодію між місцевою владою та громадянським суспільством у вирішенні проблем та згуртування громади, як відповідальної спільноти. Діалогові сесії – це відмінний інструмент для підвищення залучення різних категорій населення громади до прийняття рішень на місцевому рівні.

Попереду цікава кількамісячна робота, що має привести нас до спільного напрацювання та реалізації проєкту, який буде враховувати потреби та пріоритети громадськості.

Просимо громадськість слідкувати за новинами і долучатися до заходів.


 

Фото без опису

Проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь