Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Збір дитячих малюнків приурочений до 27-ї річниці з Дня Конституції України під назвою "Конституція очима дітей" офіційно оголошуємо закритим

Дата: 26.06.2023 18:33
Кількість переглядів: 307

Фото без описуПротягом цього тижня, а точніше з 20 по 26 червня, у нашій громаді був відкритий конкурс дитячого малюнку приурочений до 27-ї річниці з Дня Конституції України. Сьогодні, останній день коли дітки могли принести свої малюнки й взяти участь у зазначеному конкурсі.

Отже, збір дитячих малюнків приурочений до 27-ї річниці з Дня Конституції України під назвою "Конституція очима дітей" офіційно оголошуємо закритим. Слід зазначити, що діти взяли гору як кількістю так і якістю, особливо друге вражає, наскільки майстерно та відповідально діти підійшли до участі у конкурсі, що обов’язково не залишиться без уваги.  

Сьогодні, у соціальній мережі Фейсбук мешканцям громади буде запропоновано визначити вподобаннями один малюнок. Той малюнок, котрий за добу набере більше вподобань відповідно категорії «Глядацькі симпатії» по закінченні буде відзначено призом.

Інших призерів конкурсу буде визначено комісією суддів та нагороджено за найкращі роботи 28 червня – у День Конституції України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь