Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Герої не вмирають! Відбулася прощальна церемонія із ще одним загиблим сином України - Василем Павлишинцем

Дата: 15.06.2023 17:04
Кількість переглядів: 1814

Фото без описуНа превеликий жаль, Україна втрачає найкращий цвіт нації, своїх дітей у жорстокій, нічим не спровокованій війні.

Сьогодні опівдні, наша громада схилила голови та прощалася із Героєм – Василем Павлишинцем. Молодий військовий загинув за кожного з нас у боротьбі за свободу та незалежність України.

Народився Василь Іванович в м. Іршава, 25 грудня 1990 року. Відомо, що на його долю, на жаль, випало немало, він дуже рано лишився без батька. До військової служби був призваний з 25.02.2022 року. Під час виконання одного з бойових завдань біля м.Бахмут життя 32-річного Захисника обірвалося в результаті мінно-вибухової травми несумісної з життям, внаслідок якої 09 червня 2023 року Герой помер у госпіталі. Тіло загиблого Захисника містяни зустріли «живим коридором» на колінах, схиливши у пошані голови та провели його до батьківської хати для прощання з рідними, близькими, друзями. Пізніше у  Петро-Павлівському храмі м.Іршава відбулася прощальна церемонія, чин похорону очолив отець Михаїл, настоятель Петро-Павлівського храму, у співслужінні з іншими священниками.  Висловити шану та повагу прийшли сотня містян, міський голова Віктор Симканинець та керівний склад міської ради, військовослужбовці, побратими Захисника, друзі, однокласники та знайомі у пам’яті котрих він залишиться світлою людиною з великою душею, відкритим та сміливим серцем, справ­жнім пат­рі­отом та во­їном.

У останню дорогу Героя прийшов провести і його рідний брат Олександр, котрий також захищає Україну від лютого ворога-окупанта. Як стеблинка опустила зажурено голову мама.

Сумуємо разом із родиною, низько схиляємо голови у скорботі.  Нехай душа загиблого Захисника знайде вічний спокій…

Вічна пам'ять Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь