Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Іршаві пройшов турнір з важкої атлетики

Дата: 13.12.2022 15:44
Кількість переглядів: 276

10 грудня, в спеціалізованому залі важкої атлетики Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 пройшов традиційний турнір присвячений до Дня святого Миколая. Міроприємство відбулось за підтримки депутата обласної ради Петра Станко та сприяння відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту міської ради.

У змаганнях брали участь спортсмени Іршавської міської ДЮСШ (тренер Шкарупа Д.І.), Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею (тренер Волошиновський І.Д.).

Від Іршавської спортшколи виступали: Вікторія Довбар – к.м.с., дворазова призерка чемпіонату України, Володимир Барзун – кандидат в майстри спорту, його брати Артем та Юрій, Іван Павлище, Василь Довбар.

Від Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею змагалися Олександр Марковці – І місце, Максим Ляшко – І місце, Станіслав Попович – ІІ місце, Павло Літвінчук – ІІ місце, Роман Роман – ІІ місце.

У Іршавській команді призові місця посіли: Василь Грига – І м., Валентин Худанич – І м., Дмитро Гуга – І м., Богдан Шуберт – І м., та правнук відомого Закарпатського атлета, 12-разового чемпіона області В. Білака – Михайло. Він виступав на подібних змаганнях вперше і одразу ж показав хороші результати: ривок – 57 кг, поштовх – 70 кг.

Нагороди спортсменам вручали Петро Станко, методист відділу освіти міської ради з питань фізичної культури та спорту Борис Ломага, директор Іршавської ДЮСШ Віта Пензеник.

Головним суддею був ветеран спорту, к.м.с., майор міліції Олександр Мигалега. Всі учасники змагань нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь