Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Обговорено реалізацію молодіжної політики в Іршавській громаді

Дата: 01.12.2022 14:20
Кількість переглядів: 315

Фото без описуВ рамках реалізації проекту USAID “Говерла”, 29 листопада, в приміщенні Іршавського міського Центру позашкільної освіти міської ради відбулося засідання фокус-груп, метою яких є моніторинг реалізації молодіжної політики у Іршавській міській територіальній громаді. Провела зустріч представниця фонду, менеджерка з організаційного розвитку БФ «Центр громадських ініціатив» Елеонора Вишняк.

Участь в обговореннях взяли члени ініціативної групи зі створення молодіжної ради при Іршавській міській раді та працівники органу місцевого самоврядування, депутати міської ради, представники учнівського самоврядування, працівники культури та освіти.

Під час проведення дискусій обговорили актуалізацію молодіжного руху у громаді, засоби комунікації між молоддю та владою, участь молоді у масових культурних та просвітницьких заходах

Метою дослідження є вивчення стану реалізації молодіжної політики та залучення молоді до процесів ухвалення рішень у Білківській, Великобичківській, Ясінянській, Виноградівській, Іршавській територіальних громадах та розробка рекомендацій, які допоможуть проєкту розробити та імплементувати подальші дії щодо її покращення.

До відома, проєкт «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді» реалізується БФ «Центр громадських ініціатив» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь