Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У громаді тривають рейди неблагополучних сімей "Побут"

Дата: 21.11.2022 09:41
Кількість переглядів: 429

17 листопада 2022 року представниками служби у справах дітей, центру соціальних служб Іршавської міської ради, офіцером Іршавської громади спільно з старостою с.Собатин проведено спільний профілактичний рейд «Побут» в с.Собатин та м.Іршава.

Такі рейди проводяться з метою запобігання негативних проявів в дитячому середовищі, профілактики правопорушень серед неповнолітніх, попередження безпритульності, бездоглядності, перевірки санітарно–гігієнічних умов проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, відвідування дітей закладів освіти.

Комісією було обстежено житлово-побутові умови проживання 8 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності забезпечення належного догляду за дітьми, наслідків вживання алкогольних напоїв та попередження насильства у сім’ї.

За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов.

Робота триває…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь