Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Запрошуємо на велозахід!

Дата: 22.08.2022 19:10
Кількість переглядів: 738

У рамках відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в Іршавській міській територіальній громаді в міському парку проходитимуть велозаходи. Буде цікаво як дітям, так дорослим. У веловікторині та велоконкурсі розігруватимуться футболки, дитячий і дорослий велосипеди та інші призи. Для наймолодших передбачені велорозмальовки, велолабіринти, велоокуляри тощо. У випадку повітряної тривоги учасники заходу перейдуть в укриття міського Центру позашкільної освіти.

Традиційний для міста велопробіг, приурочений державним святам Дню прапора та Дню Незалежності України, матиме ще одне смислове навантаження – пам’яті загиблих в російсько-українській війні мешканців нашої громади осійчанина Андрія Матіки та Дмитра Шаленика з Климовиці. Маршрут: Іршава (площа Народна) – Пам’ятний Хрест «Борцям за волю України» - Лоза – Іршава. Пам’ятний знак борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в АТО.

Заходи організовано громадськими організаціями «Forza» (Ужгород) та Громадська організація "Іршавські Промені" у партнерстві з Іршавська міська рада та міським Центром позашкільної освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь