Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Збережімо чистоту водойм разом!

Дата: 12.07.2022 09:53
Кількість переглядів: 708

Початок літа цього року відзначився  аномальною спекою. В цей час   добре  відпочити  біля водойми,  лише біда в тому,  що в останні  роки все менше чистих та безпечних річок  залишається в наших краях.

На жаль,  безгосподарність  та екологічна некомпетентність  громадян - скидання ними побутових та виробничих стічних вод з дворових каналізаційних мереж приватних домогосподарств та підприємств, інших шкідливих відходів - приводять до забруднення водойм. А так як в спеку річки обміліли, безпека та якість води за окремими показниками може не відповідати санітарним нормам, що негативно вплине на відпочинок та купання.

З метою виявлення таких фактів, міським головою було дано доручення працівникам міської ради здійснити обстеження річок та канав, які протікають на території відповідного старостинського округу.  У результаті  виявлення самовільного скидання каналізаційних відходів та попередження, на громадян будуть накладені адміністративні санкції. Тому просимо звернути на це увагу та відповідально ставитись до свого майбутнього!

Літо ще подарує теплі дні,  які можна буде провести тим,  в кого є така можливість, біля водойм. Тож, хочеться щоб відпочинок був приємним та гарним, бо від чистоти водойм залежить дуже багато, а головне – здоров’я наше і наших дітей!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь