Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Привітали кооператорів Іршавщини з ювілейним професійним святом

Дата: 01.07.2022 17:00
Кількість переглядів: 1877

Напередодні дня, коли у світі відзначають професійне свято працівників та ветеранів споживчої кооперації – 100-ий Міжнародний день кооператорів, у актовому залі ПСК «Коопунівермаг» відбулись урочисті збори. На початку заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх героїв України, які загинули на цій війні. Серед запрошених був і міський голова Віктор Симканинець, який у своєму вітальному слові відмітив роботу кооператорів у цей важкий для країни і нас всіх час.

Очільник громади подякував всім за сумлінну працю, неабияку відданість справі, згуртованість, яку вони проявили в складний час для громади та країни, а окремим із них вручив грамоти міської ради. Багато теплих слів лунало на адресу керівника правління Сергія Лупака, який так об'єднав людей, ресурси і капітал та на адресу працівників, які все життя пропрацювали в цій сфері. З нагоди цього дня, Сергій Андрійович одержав від імені всіх причетних Подяку Іршавській райспоживспілці від міської ради за багаторічну сумлінну діяльність, розвиток кооперативів Іршавської міської територіальної громади, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток, активну участь у життєдіяльності громади.

Привітав присутніх та підніс молитву за здоров’я всіх працівників в цій сфері настоятель Свято-Покровського храму с.Сільце отець Михайло Тернинко.

На церемонії вручення найкращих працівників було відзначено почесними грамотами, грамотами та подяками від Закарпатської обласної ради, Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств та Профспілки працівників споживчої кооперації України, Іршавської райспоживспілки.

Всіх причетних - зі святом! Нехай мир і злагода панує в ваших домівках і нашій Україні! Перемоги і добра! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь