Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Міський голова провів нараду з представниками відповідних служб громади щодо забезпечення додатковими місцями розселення евакуйованих осіб

Дата: 30.06.2022 09:19
Кількість переглядів: 781

За результатами селекторної наради та на виконання розпорядження Закарпатської обласної військової адміністрації «Про розміщення евакуйованих», міським головою Віктором Симканинцем проведено оперативну нараду з керівним складом та начальниками відповідних структурних підрозділів міської ради, представниками Іршавської філії державної установи «Закарпатський обласний центр контролю і профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», відділу ЦЗ Хустського РУ ГУ ДСНС України в Закарпатській області, Управління Державної казначейської служби.

Головним питанням наради було забезпечення додатковими місцями для розселення евакуйованих осіб з місць проведення бойових дій у період воєнного стану.

Відповідно до розпорядження обласної адміністрації на території Хустського району, згідно з розподілом, необхідно організувати додаткові місця для розселення 8000 евакуйованих осіб, з них 1040 осіб на території Іршавської міської територіальної громади.

Визначено перелік закладів комунальної власності міської ради для розміщення евакуйованих осіб/

На сьогоднішній день Іршавською міською радою у комунальних закладах облаштовано місця для розселення близько 450 евакуйованих осіб.

Разом з тим, надано перелік комунальних закладів міської ради, які потребують реконструкції або капітального ремонту та можуть бути використані для середньо- або довгострокового проживання евакуйованих осіб.

В ході наради з представниками відповідних служб обговорено мінімальні вимоги щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення під час екстреного облаштування місць тимчасового перебування осіб, які вимушені покинути місця постійного проживання у зв’язку з бойовими діями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь