Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Розпочато роботи з ямкового ремонту комунальних доріг громади

Дата: 17.06.2022 16:19
Кількість переглядів: 1588

Попри воєнний стан та складну економічну ситуацію міська рада розпочала виконання робіт з експлуатаційного утримання вулиць комунальної власності громади. Перелік вулиць і доріг комунальної форми власності у населених пунктах Хустського району, на яких можуть здійснюватися експлуатаційні роботи на період дії воєнного стану, затверджено розпорядженням Закарпатської обласної військової адміністрації від 27.05.2022 року №219 «Про перелік вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Хустського району, аварійні, відновні роботи та експлуатаційне утримання яких на період дії воєнного стану  здійснюються за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів».

 Наразі, за рахунок коштів міського бюджету, підрядною організацією ТОВ «СПМК-23» проведено роботи у селах Дубрівка, Велика Розтока та Мала Розтока нашої громади. Ямковий ремонт зроблено і в м. Іршава, на найбільш пошкоджених відрізках вулиць Локоти, Шкільна, Затишна, Комарова, Мічуріна, Павлова, Волошина,  Борканюка та Партизанській. Сьогодні розпочато ремонтні роботи на вкрай аварійних ділянках вулиць Ніколаєва та Української.

         Подальші роботи на дорогах будуть проводитися і в інших населених пунктах громади при наявності фінансових асигнувань, які можуть виділятися на проведення робіт з експлуатаційного утримання вулиць згідно плану. Тим часом удорожчання вартості матеріалів разом з ростом цін на дизельне паливо підвищили і вартість ремонту.

        Як зазначив міський голова Віктор Симканинець: «Плани з капітальних та поточних ремонтів вулиць та доріг у громаді зараз неможливо реалізувати через заборону спрямовувати кошти на капітальні видатки під час воєнного стану в зв’язку з дією Постанови Кабміну від 09.06.2021 р. №590 «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану».  Попри це розвиток інфраструктури міста та громади, зокрема і вирішення комунальних проблем, не припиняється».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь