Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Передали автомобілі на потреби Збройних сил України

Дата: 13.06.2022 15:34
Кількість переглядів: 1002

Автомобілі нині дуже потрібні для виконання бойових задач - вони рятують життя і допомагають боротися з ворогом. Але часто виходять з ладу чи потрапляють під обстріли. Тому їх потреба завжди актуальна для фронту, бо без машини як без рук. 

Днями, за сприяння Іршавської міської ради, було передано чергову партію автомобілів для Збройних Сил України. Українська діаспора з Великої Британії, а це громадяни родом з Іршавщини, передали таку допомогу на фронт вже вдруге. Цього разу це позашляховик FORD RANGER THUNDER.

Справді, в «темні» часи добре видно «світлих» людей і за цей період нам не один раз довелося в цьому переконатися. Серед них Богдан Галинець, який передав зараз на фронт SEAT IBIZA й FIAT PUNTO, та здійснив перевезення вищевказаного авто.

Міський голова Віктор Симканинець здійснив передачу автомобілів представникам військкомату. Як він зазначив, що всі ми зараз перебуваєм у скрутному становищі, але там хлопцям набагато важче, ніж нам, тому в міру своїх можливостей кожен намагається бути корисним. Висловлюємо щиру вдячність за таку підтримку! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь