Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Підгірному відбувся дружній футбольний турнір для юнацтва

Дата: 09.06.2022 15:57
Кількість переглядів: 992

Починаючи з того дня, відколи відбулося повномасштабне вторгнення росії на територію України і в країні було введено воєнний стан, жодних спортивних змагань для дітей у нас не проводилось. Вперше, на території нашої громади, серед юнацтва, в с. Підгірне, старостою Іваном Газдиком, за підтримки депутата міської ради Василя Маргіти та за сприяння Іршавської міської ради, недільного дня, було ініційовано та проведено футбольний турнір серед юнаків, який присвятили підтримці Збройних Сил України.

 На оновленому футбольному полі біля ТзОВ «Волоське» зіграли чотири команди нашої громади – Чорнопотіцького, Брідського, Ільницького та Загатянського старостинських округів. Суддями були Володимир Малиновський, Іван Газдик та Ростислав Цільо.

У спортивному поєдинку, за методом жеребкування, зійшлись спочатку команди Чорнопотіцького округу та Ільницького округу, а потім Брідського та Загатянського округів. У фінал футбольного турніру потрапили команди юніорів Ільницького  округу – Загатянського округу, де перемогли останні. Ці команди були зібрані буквально за декілька днів до матчу та все ж таки змогли забезпечити достойну цікаву гру.

Вболівати за футболістів та привітати усіх учасників завітав міський голова Віктор Симканинець. Він подякував всім за організацію та проведення такого дійства для юнацтва, які в цей важкий час позбавлені спортивних емоцій, руху, зустрічей, корисного дозвілля. Переможцям та учасникам турніру були вручені грошові премії та смаколики.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь