Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

На Закарпатті прогнозують пориви вітру, сніг ожеледицю: можливий вплив на комунальну сферу

Дата: 01.12.2021 09:39
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

Закарпатський гідрометцентр інформує про ускладнення погодних умов на території області впродовж найближчої доби: очікується значний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20, місцями до 25-30 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця, в горах місцями хуртовини, налипання мокрого снігу, туман.

Такі погодні умови негативно впливатимуть на комунальну, енергетичну, соціальну та транспортну сфери, інформують синоптики.

З огляду на прогноз, у ПрАТ «Закарпаттяобленерго» застерігають: сильні опади та пориви вітру, а також ліній електропередач
, налипання на них та на розташованих поруч деревах снігу, особливо мокрого, може призвести до непередбачуваних ситуацій. Саме тому велике прохання до всіх максимально слідкувати за ситуацією навколо, за можливості – не пересуватися під електролініями, не паркувати під ними авто.

Краянам слід бути обачними, слідкувати за ситуацією навколо: якщо Ви побачили обірвані електромережі, в жодному разі не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів — це смертельно небезпечно! В разі можливості організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду аварійної бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

У разі виникнення непередбачуваних ситуацій звертайтеся за номером кол-центру 0-800-50-16-20, який працює цілодобово та безкоштовно!

 

Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь