Одне з найголовніших свят нашої країни - День Конституції України – 25 червня, напередодні свята символічно відзначили у міському будинку культури. Урочисте зібрання, за доброю українською традицією, розпочали з ушанування державного Гімну України. Хвилиною мовчання згадали про тих, кого сьогодні ми називаємо Героями України, тих, хто віддав життя за наше мирне небо та світле майбутнє нашої країни. Цікавий історичний екскурс для гостей свята зробив директор Історико-краєзнавчого музею МЦПО Світлинець Андрій . Пізніше, школярі, Кароліна Луканинець та Ілляш Софія піднесли квіти до меморіалу «Борцям за свободу і незалежність України, Героям небесної сотні та загиблим в АТО».

Для святкового привітання та вручення відзнак Іршавської міської ради, Хустської районної державної адміністрації та Закарпатської обласної ради, ведуча Марина Максим запросила - голову Іршавської міської ради Віктора Симканинця та завідувача сектору контролю апарату Хустської районної державної адміністрації Еріку Білогорка. Привітавши всіх та виконавши почесну місію, вони бажали українцям миру і взаєморозуміння, достатку в кожній українській сім’ї.

На завершення заходу вихованці театрального гуртка Іршавського міського центру позашкільної освіти керівник Тетяна Панющик та народний вокальний ансамбль «Смерічки» керівник Вікторія Поляк створили святковий настрій для усіх присутніх.