Вже за традицією урочистою ходою випускники КЗ Іршавський ліцей №1 пройшли центральними вулицями міста та поклали корзини квітів до пам’ятника Визволителям Іршави та пам’ятного знаку Захисникам України, Героям Небесної Сотні і загиблим в АТО. Після покладання квітів випускники разом з батьками, друзями і знайомими, зібралися на центральній площі, де на них чекала найприємніша мить – випускний бал та нагородження кращих з кращих.

Привітали випускників заступник міського голови Іван Васильцюн та директор школи Чепура Олеся. Вітаючи їх із закінченням школи, вони побажали їм віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні своєї мети. Також вони вручили кращим випускникам золоті та срібні медалі, грамоти .

Закінчилося свято традиційним вальсом випускників зі своїми батьками.Чарівне свято для випускників провели заступник директора з виховної роботи Онисько Людмила та педагог-організатор Ференц Марта.

То ж в добру путь Випускники-2021, на зустріч нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке ви мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з вас, майбутнє, яке ви тримаєте у своїх руках. ???????