Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У центрі міста Іршава відбувся восьмий дитячий фестиваль з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2021 08:26
Кількість переглядів: 658

Фото без опису

У центрі міста Іршава відбувся восьмий дитячий фестиваль з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Організаторами святкового дійства є Іршавська міська рада спільно з міським центром позашкільної освіти. Ведучий Юрій Буряс  розпочав свято на площі Іршавського МЦПО, потім розважальна програма перенеслася до міського парку, де старші групи ЗДО м. Іршави взяли участь у  веселих стартах. Зі сцени присутніх радували своїми виступами юні таланти нашого міста та запрошені гості. Чудовий настрій дітям та їх батькам створювали виступи дитячих мистецьких колективів, які подарували глядачам своє мистецтво та любов. Зокрема, кожен міг насолодитися сольними виступами  Івана Звонара, Ілляш Софії, Кароліни Луканинець, Марії Семак, Чедрик Ганни. Ну а драйвового настрою додали запальні танці вихованців зразкової хореографічної студії МЦПО «Dance of angels» .

Також всі бажаючі мали змогу відвідати історико-краєзнавчий музей в МЦПО та Мотузковий парк. Паралельно з веселими стартами, у міському парку проходили змагання з фігурного катання велосипедистів, яке провів туристсько-краєзнавчий відділ центру МЦПО.

Завітав на свято міський голова, Віктор Симканинець, який привітав малечу, побажав усім присутнім хорошого настрою та справжнього щасливого дитинства.

Опісля, дійство продовжилося на центральній площі міста: діти із різних навчальних закладів прийшли позмагатись у різноманітних конкурсах, ознайомитись із роботою поліцейських, рятувальників, медиків, служби у справах дітей, відділу «Іршавського бюро правової допомоги» та Іршавського відділу міграційної служби. Кожний мав можливість вибрати за бажанням конкурс чи взяти участь у грі, а також дізнатись багато корисної інформації щодо своїх прав, гарантій та обов’язків.

Усі учасники дійства отримали в подарунок морозиво та можливість безкоштовно розважитись на розміщених у міському парку атракціонах, а від поліцейських - спеціально розроблені значки та повітряні кульки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь