Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Працівники Іршавського районного відділу У ДСНС України у Закарпатській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання у м. Іршава

Дата: 22.04.2021 17:05
Кількість переглядів: 992

Фото без опису

З метою попередження виникнення пожеж  у природних екосистемах  та житловому секторі рятувальники проводять профілактичні відпрацювання з громадянами.

Сьогодні фахівці Іршавського районного відділу У ДСНС України у Закарпатській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання у м. Іршава. Захід відбувся спільно з представниками органів місцевої влади, працівниками соціальної сфери.

В приміщенні Іршавської міської ради відбулася нарада, де всі учасники були ознайомлені з метою та планом відпрацювання. Після закінчення наради рятувальники розпочали обходи осель, під час яких закликали мешканців бути обережними при користуванні електричними і газовими приладами, намагатись не перевантажувати електромережу. Під час відпрацювання рятувальники звернули особливу увагу на громадян, що відносяться до підвищеної групи ризику: самотніх осіб похилого віку, багатодітних родин, людей, що потребують соціальної підтримки. З мешканцями також проведено інструктажі про заборону спалювання сухої рослинності, чагарнику, стерні.

Іршавський районний відділ Управління ДСНС у Закарпатській області нагадує громадянам, що тільки сумлінне дотримання правил пожежної безпеки  дозволить надійно захистити вас і ваш будинок від нищівних наслідків вогню .

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь