Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У Іршаві відбулося офіційне запалення головної ялинки міста

Дата: 21.12.2020 18:33
Кількість переглядів: 1498

Фото без опису

19  грудня о 16.30 на центральній площі міста Іршава відбулося урочисте запалення головної красуні міста. Святкова атмосфера, безліч позитивних емоцій та гарний настрій присутнім подарували юні вокалісти зразкової студії естрадного співу «Ліра»  ансамбль «Ільничанка», Ілляш Софія,  Грабар Софія, Чедрик Аліна, Луканинець Кароліна та Адріана Матіко чудовими новорічними піснями. 

Радість присутнім подарували казкові персонажі, які на новорічній кареті  проїхались вулицями міста, вітаючи всіх та запрошуючи на свято. Бажаючі мали можливість покататись разом з ними, відчути себе героями новорічної феєрії.

На святковому заході був присутній міський голова, Віктор Симканинець, який привітав всіх з прийдешніми святами побажав усім жителям нашої ОТГ міцного здоров’я, миру та злагоди кожній родині, хорошого настрою і веселих свят, та разом з казковими героями запалив вогні різдвяно-новорічної ялинки.  З радісними оплесками і вигуками публіка раділа запаленні тисячі різнокольорових вогників, які розсипалися на ялинці і на всій центральній площі міста. Також на свято завітали Миколайчики, які дарували маленьким діткам солодощі та водили хоровод біля новорічної красуні.
Свято добігло до кінця, але на площі ще довго можна було побачити групи людей, які чекали своєї черги, щоб сфотографуватися чи то біля новорічних фотозон чи то з казковими героями. Святкова ілюмінація на головній зимовій красуні та вздовж всієї центральної площі наповнили місто чарівною атмосферою аби мешканцям та гостям дарувати святковий настрій упродовж новорічних та Різдвяних свят.

Висловлюємо щиру подяку за підготовку та проведення свята музичним керівникам, ведучому Юрію Бурясу, КП «Тепло-місто», студії квітів «Флора» та  Олександру Немешу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь