Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Новий шкільний автобус для Іршавської ОТГ

Дата: 10.08.2020 15:19
Кількість переглядів: 730

Фото без описуМинулого тижня, у м. Ужгород на пл. Народній голова обласної державної адміністрації Олексій Петров і голова обласної ради Михайло Рівіс вручили керівникам закладів загальної середньої освіти області ключі від 16 нових шкільних автобусів "Еталон”. Такий автобус отримав і Іршавський ЗЗСО № 1. Автобуси було придбано за рахунок адресної освітньої субвенції 1 млн. 818 тис. 225 грн на придбання шкільних автобусів та в тому числі дольової участі Іршавської міської ради у розмірі 180 тис. грн.

Відтепер школярі, які проживають на далекій відстані від школи зможуть легко та зручно добиратися до школи, брати участь в районних, обласних та Всеукраїнських заходах, а також з комфортом і безпекою подорожувати.

Після церемонії вручення відбулася «відкрита управлінська студія» за участю голови обласної державної адміністрації.

На студії обговорювалися питання про освоєння коштів та завершення робіт за програмою Президента України «Велике будівництво», створення мережі опорних закладів загальної середньої освіти, дотримання автономії закладами освіти області як основи ефективного менеджменту, освоєння коштів, виділених на «Нову українську школу», облаштування внутрішніх вбиралень у закладах загальної середньої освіти та придбання обладнання для харчоблоків, підготовку закладів освіти до нового 2020/2021 навчального року. Участь у відкритій студії взяли голова Іршавської РДА Іван Завидняк, Іршавський міський голова Степан Бобик, начальники районного та міського відділів освіти Єлизавета Яцканич і Любов Сокач. Під час заходу міський голова підняв питання щодо будівництва школи у с. Собатин, а також подякував губернатору за новий шкільний автобус та за позитивне реагування висловлене іршавчанами на зустрічі з ним під час відвідин району, щодо розпочаття ремонту дороги Завидово-Іршава не із с. Завидово,  а з с. Загаття.  

Також він висловив сподівання і на подальше розуміння та співпрацю між об’єднаними  територіальними громадами та керівництвом області, оскільки в попередні періоди такого порозуміння не було.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь