Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулося засідання бюджетної комісії

Дата: 06.08.2020 15:58
Кількість переглядів: 786

Фото без описуУ ході підготовки до позачергового засідання сесії Іршавської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та контролю за ходом приватизації. Вів засідання голова комісії Микола Боршош. Окрім членів комісії на засіданні були присутні міський голова, секретар міськради Михайло Рацин, головний бухгалтер Марія Білей, головний бухгалтер відділу освіти Марія Овчіннікова та голова освітньої комісії Віталій Собко.

Депутатами було опрацьовано п’ять питань:

1. Про розгляд клопотання відділу освіти охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради про перерозподіл коштів;

2. Про виділення допомоги ОСББ «Набережна 1 «б»» в сумі 25 000 грн. та ОСББ «Набережна 2» в сумі 10 000 грн. згідно програми підтримки ОСББ.

3. Про затвердження передавальних актів міського відділу освіти;

4. Про внесення змін до рішення ХХVI сесії Іршавської міської ради від 12.12.2019 року № 1504 «Про створення опорного закладу загальної середньої освіти Іршавської міської ради Закарпатської області» - про зміни найменування закладу освіти: з Іршавського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 1 Іршавської міської ради Закарпатської області в Іршавський ліцей № 1 Іршавської міської ради Закарпатської області.

5. Про зменшення капітальних видатків на роботи з благоустрою в сумі 1 250 000 грн. та збільшення видатків загального фонду для поточного середнього ремонту доріг в сумі 1 250 000 грн.

Ще одне з головних питань, яке розглянули депутати – проведення поточного середнього ремонту вул. Гагаріна в м. Іршава. На розгляд присутніх було запропоновано два варіанти розпочаття робіт: перший – від кінотеатру в напрямку З/Д переїзду, або другий – від залізничного переїзду в напрямку с. Брід.

Обговоривши обидва варіанти та враховуючи, що невдовзі розпочнеться капітальний ремонт під`їзної дороги комунальної власності Іршавської міської ради – з`їзду з вулиці Гагаріна до кінотеатру, міського парку, адмінбудівель міської ради та районного будинку культури на площі Народній всі присутні погодились, що доцільніше буде розпочати ремонтні роботи від кінотеатру.

По завершенні комісії всі проекти рішень було погоджено та рекомендовано до розгляду на сесії міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь