Згідно усних домовленостей міського голови та підприємця Товстого В. В.  цими днями розпочато благоустрій прилеглої до магазину «Хосен»  території (біля РайДЕУ). За кошти міськради буде виконано ремонт тротуару, а за кошти власника магазину площадку і стоянку перед торгівельним закладом та збоку вул. Волошина. Даними роботами передбачено відремонтувати тротуар на вул. Білецька, облаштувати автостоянку легкового автотранспорту та площадку і частину автодороги вул. Волошина. На даний час площадку перед магазином вже вирівняно щебеневою сумішшю та  прокладено асфальтобетон з ущільненням  катком. При сприятливих погодних умовах в найближчі дні роботи буде продовжено збоку вул. Волошина.

Оскільки в минулому році було зроблено ремонт дорожнього покриття на  вул. Білецькій дані роботи забезпечать більш комфортне та безпечне пересування жителям та гостям міста.

Також  на вул. Волошина проводиться будівництво нового тротуару, то ж в найближчий час даний мікрорайон набуде гарного та естетичного вигляду.