Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Спільні роботи з благоустрою

Дата: 08.07.2020 14:40
Кількість переглядів: 662

Фото без описуЗгідно усних домовленостей міського голови та підприємця Товстого В. В.  цими днями розпочато благоустрій прилеглої до магазину «Хосен»  території (біля РайДЕУ). За кошти міськради буде виконано ремонт тротуару, а за кошти власника магазину площадку і стоянку перед торгівельним закладом та збоку вул. Волошина. Даними роботами передбачено відремонтувати тротуар на вул. Білецька, облаштувати автостоянку легкового автотранспорту та площадку і частину автодороги вул. Волошина. На даний час площадку перед магазином вже вирівняно щебеневою сумішшю та  прокладено асфальтобетон з ущільненням  катком. При сприятливих погодних умовах в найближчі дні роботи буде продовжено збоку вул. Волошина.

Оскільки в минулому році було зроблено ремонт дорожнього покриття на  вул. Білецькій дані роботи забезпечать більш комфортне та безпечне пересування жителям та гостям міста.

Також  на вул. Волошина проводиться будівництво нового тротуару, то ж в найближчий час даний мікрорайон набуде гарного та естетичного вигляду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь