Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Добрі справи

Дата: 18.04.2020 16:49
Кількість переглядів: 629

Фото без описуЗважаючи на відсутність у вільному продажі засобів індивідуального захисту, під час карантинних заходів, працівниками Іршавської міської ради мешканцям ОТГ по вулицях міста безкоштовно було роздано 12 000 захисних масок. Звичайно це було б неможливим без підтримки небайдужих підприємців та меценатів. Зокрема: ТОВ А. М. Ітро, керівник Анджело Бернарді, яке надало безкоштовно 1500 масок,  ТОВ СЛІП АЙДІ Іршава, керівник Єфім Розентал – 1500 масок та підприємство БІЕМЕ Україна, керівник Євген Король закупивши з одним з підприємців міста матеріал пошили 9000 захисних масок за що їм щира подяка та повага від жителів громади.

Також в пекарні Свято-Іллінської православної церкви, дякуючи настоятелю цього храму отцю Михаїлу Юріні та Молодіжному відділу церкви при Мукачівсько-Ужгородській єпархії, керівники Архімандрит Агапіт та Марселіна Долежалова, за сприяння  Іршавської міської ради (закуплено за кошти підприємців муку, 160 наборів продуктів харчування та дрова) було організовано випікання хліба, який разом з продуктовими наборами роздано соціально незахищеним категоріям жителів Іршавської громади. А на передодні Великодня у цій же пекарні  було випечено майже 11 тисяч пасок та роздано знедоленим, сиротам та важкохворим в Іршавському районі та області. Майже 600 пасок отримали і мешканці м Іршава, с. Лоза та Собатин.

Також заслуговує на вдячність ініціатива небайдужих жителів міста, власників ресторану та пекарні, які щодня, крім вихідних надають інфекційному відділенню Іршавської ЦРЛ піцу та солодощі для медичних працівників.

Ще раз щиро дякуємо всім підприємцям, волонтерам, всім хто допомагає та долучається до доброї справи, адже у такий, досить важкий для кожного час, ми повинні гуртуватись і допомагати тим, хто цього найбільше потребує. Нехай зроблене добро для кожного з них вернеться сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь