Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності,  затвердженого відповідними наказами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Правил проведення І, ІІ, ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у Закарпатській області, затверджених відповідним наказом департаменту освіти і науки облдержадміністрації, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді в закладах загальної середньої освіти Іршавської ОТГ вчора стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, який триватиме впродовж листопада-грудня 2019 року. У цей період відбудуться олімпіади, у яких братимуть участь учні-переможці І (шкільного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Розпочався ІІ етап олімпіадою з англійської мови, яка проходила на базі Іршавського ЗЗСО №1 та закінчиться 4 грудня олімпіадою з астрономії. Найкращих знавців англійської мови закладів освіти громади привітала начальник відділу освіти Любов Іванівна Сокач та побажала їм удачі, успіхів, натхнення та показати гідні результати. Про умови проведення олімпіади ознайомила всіх присутніх головний спеціаліст відділу освіти Ольга Степанівна Галас.

Попереду на учасників олімпіад чекає клопітка і серйозна робота над вирішенням завдань. У кожного з них є можливість заявити про себе – довести, що саме вони заслуговують посісти призове місце. Нехай віра у себе, у свої здібності не полишає учнів на шляху до перемоги! Бажаємо дітям оптимізму та віри у власні знання. Хто ж стане сильнішим – визначить журі.

Про результати участі у ІІ (міському) етапі Всеукраїнських олімпіад можна буде дізнатися на сайті відділу освіти (Пункт меню «Олімпіади та конкурси»).