Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В Іршаві ремонт доріг проводять повітряно-струменевим методом

Дата: 19.06.2019 09:40
Кількість переглядів: 622

Фото без описуУ Іршаві тривають роботи по усуненню ямковості доріг. Ремонт проводиться  повітряно-струменевим методом за допомогою спецтехніки «патчматік». Цей метод набагато ефективніший – на одній машині задіяно двоє людей: водій та оператор. Оператор усуває тріщини та ями на дорожньому покритті: задуває повітрям, заливає бітумною емульсією, а потім подає щебінь.

Така технологія ще ефективна й тим, що весь ланцюжок робіт виконується однією машиною, покриття на потребує спеціальної техніки для ущільнення, а також не потрібно перекривати проїзд.

На даний час вже відремонтовано всі центральні вулиці, а саме: Шевченка, Білецька, Гагаріна, Федорова, а також комунальні дороги: Шкільна, Волошина, Фединця, Партизанська, пров. Партизанський, Ніколаєва, Першотравнева, Севастянова, Ст. Вайди, Л. Українки, М. Рильського, пров. Шевченка, Заводська, Комарова, Українська, Локоти, Конституції, подвір¢я  податкової, під¢їздна дорога до центрального парку, прибудинкова територія біля центру зайнятості населення.

Таким же методом було зроблено ямковий ремонт частини дороги в с. Лоза, від перехрестя доріг в напрямку с. Сільце до мосту через річку Іршавка.

Проведені роботи дозволять безперешкодний та зручний проїзд автомобільного транспорту до розпочаття планових капремонтів окремих доріг у відповідності до плану соціально-економічного розвитку ОТГ.

Ремонтні роботи проводяться за підтримки Народного депутата України Валерія Лунченка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь