?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.У школах Іршавської ОТГ пролунав останній дзвінок. 87 учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів попрощалися з своїм навчальним закладом, який уже давно став для них рідним. Привітати учнів, їх батьків, вчителів із завершенням навчального року, побажати успіхів випускникам на їхньому життєвому шляху до шкіл міста завітали міський голова та начальник відділу освіти Любов Сокач. Вони вручили відзнаки найкращим учням школи, а переможці олімпіад та чемпіонатів отримали грошові премії. Несподіваним та гарним сюрпризом від міської ради стали виступи у всіх школах міста грузинського вокально-етнографічного колективу «Мареті».

Нині випускники активно готуються до здачі зовнішнього незалежного оцінювання. У вишуканих сукнях та елегантних костюмах містяни побачать їх 29 червня на традиційному параді випускників.

Решта учнів підуть на довгоочікувані літні канікули, або ж відвідають літні табори, які організовано в чотирьох закладах освіти нашого міста, а саме: літні мовні табори з денним перебуванням при СШ № 1, 2, Іршавському ліцеї та Лозянскій школі. Для більш гарного та комфортного відпочинку діток кожна школа отримала спортивний та ігровий інвентар: м’ячі, набір для гри в бадмінтон, настільні ігри тощо.

З 17 червня розпочне свою роботу відпочинковий табір при Іршавському МЦПО.