Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Мистецтво – це прекрасно!

Дата: 26.05.2019 23:19
Кількість переглядів: 695

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Протягом навчального року в Іршавській школі мистецтв відбувається велика кількість різноманітних концертних заходів. Але Звітний концерт – це особлива подія. Це яскрава презентація всіх напрямків роботи учбового закладу. Тож сьогодні жителі нашого міста мали можливість отримати безліч приємних емоцій від творчості учнів школи, які у своєму виконанні гармонійно поєднали класичну та народну музику, мистецтво танцю та вокального співу, сучасні ритми та народні мелодії.

До уваги глядачів було представлено 22 різноманітні номери від лауреатів Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів. Протягом року вихованці школи мистецтв брали участь у багатьох конкурсах і фестивалях, на яких достойно представили наше місто та отримали високі нагороди. Серед них Міжнародний конкурс «Закарпатський едельвейс», Міжнародний фестиваль-конкурс «Талановиті діти України», Міжнародний вокальний фестиваль-конкурс «Злата Фест», Всеукраїнські конкурси «Франкове Підгір’я» та «Концертіно-2019» та багато інших різного рівня конкурсів ансамблів, оркестрів, піаністів та вокалістів. Обласні нагороди також здобули учні образотворчого та хореографічного відділів. Всі ці перемоги були б не можливими без клопіткої праці як самих вихованців так і без викладачів, які доклали максимум зусиль, щоб підготувати учнів до випробувань та максимально розкрити їх творчі нахили.

Вихованці та викладачі Іршавської школи мистецтв вкотре довели, що мистецтво – це прекрасно. Адже як добре, коли діти мають змогу грати на улюблених музичних інструментах, співати цікаві музичні твори, розвивати свої хореографічні здібності та створювати нові шедеври в образотворчому мистецтві. Успіхи талановитих дітей – гідний подарунок батькам, вчителям, що вірять у своїх дітей та виховують їх у кращих традиціях нашого краю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь